Пријави се

Pакометен камп " Кирил Лазаров 7 " 2017


 

За повеќе информации контактирајте не на: 072 237 922/072 237 911 или на нашите социјални медиуми.


Примач: КМГ ГРУП СПОРТ ДОО
Сметка: 270-0702954301,16
Банка на примач: Халкбанк

Цел на дознака: (Задолжително)
Уплата за учество на ракометен камп за (име и презиме на учесникот)